Serveis
Inici
dj ciano
Serveis
Serveis plus
Material
Agenda
Esdeveniments
Links
Les llistes
Contacte

Disco mòbil

Per si vol organitzar una festa particular, al carrer, a l'escola, en un pavelló o en un altre lloc o vol música per ambientar o per ballar en un aniversari, bateig, casament o qualsevol altre celebració.

Tenim música de tot tipus, dance, house, hip-hop, infantil, pop, rock, rumba, salsa, etc... , de totes les èpoques.

Disposem de focus d'il·luminació molt variats, multi efectes, flash, caps mòbils, encegadores,  màquines de fum i altres. 

Sonorització

Per si vol organitzar una reunió, assemblea, acte privat o públic, en el quals la veu se senti clara i nítida, on fer projeccions o gravar la imatge i el so.

O si vol organitzar un espectacle esportiu, com podria ésser una exhibició o una presentació d'un equip, o qualsevol altre tipus d'esdeveniment, on faci falta veu, música, il·luminació, etc...

També sonoritzem a altres dj's, grups musicals i orquestres.

Projeccions

Fem projeccions de tota mena, partits de futbol, cinema a la fresca, en el que muntem una pantalla gegant i un  sistema surround, de 10.000 o 20.000 bats de so, que fa les delícies dels espectadors, degut a la seva excel·lent qualitat d'imatge i de so.

Servei personalitzat

Potser vol sonoritzar una obra de teatre, una assemblea, una reunió molt important o vol organitzar ball a l’escola o al carrer o animar amb música i il·luminació una exhibició esportiva o de qualsevol altre tipus.

Si necessita un altre servei, que no estigui detallat anteriorment, no dubti en demanar  informació, segur que li podem oferir un a la seva mida.

Ens adaptem a tot tipus de locals i espais de petites i mitjanes dimensions.

Si ens contracte, no haurà de preocupar-se de res en el tema de so, il·luminació i música, a més, si vol, ara ens encarreguem de tot el demés.

Demani pressupost sense cap compromís.

Ara, els nostres clients, poden gaudir de so i il·luminació professional d'excel·lent qualitat, per menys diners dels que es pensen.

 

RELACIÓ QUALITAT PREU, SENSE COMPETÈNCIA!!!

 

 

Inici | dj ciano | Serveis | Serveis plus | Material | Agenda | Esdeveniments | Links | Les llistes | Contacte

Última actualització: divendres, 06 abril 2012