Serveis plus
Inici
dj ciano
Serveis
Serveis plus
Material
Agenda
Esdeveniments
Links
Les llistes
Contacte

Tenim i estem negociant acords de col·laboració,  amb persones, entitats i empreses, per poder oferir als nostres clients, un servei integral de serveis relacionats amb els esdeveniments, amb una relació qualitat preu molt competitiva per què així , tinguin l'opció d'organitzar el seu esdeveniment, només contractant una sola empresa i a un preu més econòmic que si en contractessin varies individualment.

Entre d'altres, els podem o podrem oferir en breu, els següents serveis plus:

Espectacle de salsa

Estem en contacte amb una escola de salsa, que fan exhibicions de salsa on també fan participar a la gent.

Servei de bar i barres

Tenim un acord de col·laboració amb una empresa que té molta experiència en muntar bars i barres en Festes Majors i qualsevol altre esdeveniment. 

Servei de barman o barwoman

Comptem amb la col·laboració de barman's i barwoman's i tenim el gust de comptar amb la col"laboració d'una barwoman que disposa de Masters de cocteleria i cocteleria molecular i amplia experiència en tot tipus d'esdeveniments.

Ara, els nostres clients tenen l'oportunitat de fer una festa de categoria, incorporant barman's o barwoman's o una barwoman, amb servei de cocteleria per un preu molt reduït i a més els podem subministrar la beguda necessària a preu de major, fins i tot els gots de tub de vidre, així es poden estalviar molta feina i podran gaudir molt més del seu esdeveniment..

Subministrament de begudes a preu de major

La nostra empresa, entre d'altres activitats, també es dedica a la venda de begudes i els clients que contractin els nostres serveis, els hi podem oferir les begudes a preu de major i aconseguir-les més barates i així podran reduir les despeses de l'esdeveniment. A més a més, oferim la possibilitat de recollir i abonar les begudes que sobrin, sempre que estiguin en bon estat i sense començar. Això és una gran avantatge, per què així poden fer una previsió de consum de begudes més gran, sense por de que els sobrin moltes.

Càtering

També col·laboren amb nosaltres varies empreses de càtering que ofereixen una relació qualitat preu molt competitiva i així els nostres clients, tenen l'opció de contractar els seus servei, a través nostre,  a un preu més reduït.

Animació infantil

Estem negociant amb varies empreses d'animació infantil, per poder oferir als nostres clients varis tipus d'espectacle.

Si necessita un altre servei plus, que no estigui detallat anteriorment, no dubti en demanar  informació, segur que li podem oferir un a la seva mida.

Demani pressupost dels serveis plus,  sense cap compromís.

Ara, els nostres clients, poden muntar el seu esdeveniment, sense preocupar-se de buscar un proveïdor per cada cosa i per menys diners.

 

Inici | dj ciano | Serveis | Serveis plus | Material | Agenda | Esdeveniments | Links | Les llistes | Contacte

Última actualització: dissabte, 07 abril 2012